16.6.14

Yeni oyun eleştirisi-Marketland

İşte yeni oyun eleştirisi.Şimşek kız yine bir Facebook oyunu ile karşınızda.Bu oyunun ismi Marketland ve Cafeland oyunu ile aynı şirket tarafından yapıldı.Bu yüzden Cafeland oyunu ile benzer animasyonda.Bu sefer ise market işletiyoruz.Çok güzel bir oyun bence.Ben bu aralar pek girmiyorum ama çok sevdiğim bir oyundur.Dekorasyonları çok pahalı ve çok lükstür.Bence denemeğe değer. :)

Leah Hager Cohen-Bilmiyorum deme rehberi



 Çoğu zaman bu kelimenin bizi küçülteceğini, statümüzü baltalayacağını ve gelişmemizi engelleyeceğini düşünürüz. Oysaki Cohen'e göre bu itirafımız bizi özgür kılar ve güçlendirir. Çünkü bilmemek, insanın doğasında vardır. Bu gerçekle ne kadar barışık olursak, kendimizle ve ruhumuzla da o kadar barışık ve özgürce yaşayabiliriz.

Cohen bizi sadece, cahilliğimizi itirafa yönlendirmez, aynı zamanda çok daha umut verici ve heyecanlı bir şey önerir; belirsizliği kucaklamamız gerektiği gerçeğini. 'Bilmiyorum' demekten kaçarız çünkü utanılacak bir duruma düşmekten ve dışlanmaktan korkarız. Ama bu mazeret sonucunda da bazı bedeller öderiz. Ne zamanki kendimizi ihtimallere açık, savunmasız bırakırsak ancak o zaman benliğimizle, başkalarıyla ve yeni fikirlerle gerçek bağlar kurabiliriz. Şüpheye hak ettiği değeri verdiğimizde her şeyin mümkün olduğunu görebiliriz. Korkularımızdan kurtulabildiğimizde ise gerçek anlamda özgürleşebiliriz.

Okuduğum bloglar