3.1.15

Noel hatıraları

Mer-ha-ba!
Başka bir yılı da atlattık.2014 iyisiyle kötüsüyle geçti gitti.Şimdi yeni yıl geldi,gülümseyelim biraz.2015 daha iyi geçecek,ben buna inanıyorum. :) 
Biz de ailemle tatlı bir yeni yıl geçirdik.Ay,bir de ne oldu biliyor musunuz? :/ Benim bir alerjim var ki, hastalandığım zaman harekete geçer ve ben boğulurcasına,gırtlağımı sökercesine öksürmeye başlarım.Yeni yıl günü ve şimdi de hala geçmedi.Bir de yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam eder derler,inşallah bütün 2015 öksürmem. :/

Tüm blogger'lar da haslanmış.Okul yeni yıl tatiline çıktı diye blogger'a gireyim biraz dedim,bir kaç blog yazısı okudum,baktım herkes hasta.Zet Fashion Blog sağlık problemleri yüzünden noel yazısı yazamamış.Renkli Kitap da grip olmuş.Geçmiş olsun arkadaşlar!Bir yandan üzüldüm bir yandan da şaşırdım.Yani doğru kış geliyor hastalıklar başladı ama benimle birlikte 2 blogger daha?Ne tesadüf. :)

Şimdi ben hastayım ya o yüzden blogger'a girip bir şeyler yazamadım ama şimdi size Noel günü hatıralarımı gösterme zamanı.Noel'den bir sürü fotoğraf var!


 Kışın ilk kar taneleri bizim eve geldi... :)
 Noel baba.... :)
 Çam ağacımız. :)
 İlk kar topu. :)



 Noel ağacı oyuncakları. :)


 
Been!

Son olarak:

"Bizler gideriz,geriye bu gülümseyen fotoğraflar kalır."




Diyorum ve yayını bitiriyorum. :)

Logo Design by FlamingText.com


Okuduğum bloglar