6.6.15

Tess Gerritsen Özlemi




Herkese merhaba!
Bu postu niye yazdım bilmiyorum,ama yazmam gerektiğini hissettim.Uzun zamandır içimde biriken hisleri siz de görün ve bana az da olsa bir yardım edin istedim. :)

Geçen yaz her şey daha farklıydı.Okumam ve daha hiç fikir sahibi olamadığım tam 10 tane koca kitap vardı.Onları okurken kendimi o kadar garip hissettim,beni o kadar garip yerlere götürdü ve getirdi ki,size anlatamam.Hangi büyük seriden bahsettiğimi tahmin edebildiniz mi?Tamam,bir ipucu vereyim,bu seri polisiyeydi.Hala tahmin edemediniz mi?Eğer tahmin edenler varsa doğru bildiler,cevap kesinlikle Rizzoli&İsles serisi ile Tess Gerritsen. :)

Ondan sonra bir polisiye seri daha okudum,ama aynı etkiyi bırakmadı nedense.Hatta baya sıkıldım diyebilirim.Bilmiyorum,belki doğru zamanda okumamamdandı,belki karakterin sıkıcı ve biraz melankolik hayatı yüzündendi,emin değilim ama pek sevmedim.Tekrar söylüyorum,eğer hayranları varsa lütfen alınmasınlar ve blogdan 'Sen iğrenç birisin,tanrım,bir insan nasıl Dave Gurney serisini sevmez?!Ah,lanet olsun,senden nefret ediyorum porsuklu Leyla!' diye bağırıp kaçmasın.Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.Yoksa tartışılır mıydı?Neyse,unuttum. :/

Artık Haziran ayındayız.Gerritsen'in mükemmel serisini de tam bu zamanda okumuştum,bir yazdı ve 3 ayda hooop diye bitti seri.O kadar hızlı okudum,ya da ben öyle sanıyorum bende bıraktığı etki uzun süre üzerimden kalkmadı.Ve size bir sürprizim var,diğer Tess Gerritsen hayranlarını mutluluktan havaya uçuracak ve beni de gördüğümde mutluluktan havaya uçuran bir haber bu.Rizzoli and İsles serisinin 11. çıkmış!Bu gerçekten ama gerçekten delirmeme sebep olmuştu.11. kitap!Gerritsen'i bulsam onunla uzun bir konuşma yapar,elini sıkardım.Bir de alnından öperdim çünkü şimdiye kadar kaleminden çıkan her kitabı beğendim.En azından yazdığı serinin tamamını,seriden ayrı olanları daha okuyamadım çünkü.Ablam yarın benimle tekrar başlamak istiyor ve Aslı'nın sonsuz otopsi nefretini düşünürsek bu onun için büyük bir başarı.Herneyse,ben Aslı'nın dilinden Gerritsen okumak için sabırsızlanıyorum ve Bridgerton serisini okumaya da devam edeceğiz,akşamları onu,gündüzleri ise Gerritsen'i okuyarak güzel bir düzen kurmayı düşündük.Mahoooooo!!! :)

Ve şimdi onu özlüyorum,onun cümlelerini,soluksuz hikayeleri,Rizzoli'nin her kadında aradığım tavırlarını ve Regina'nın tatlılığını.Maura'ya bile razıyım yaaa!  :( :)

Yarın özlem bitiyor ve ben Aslı'la beraber okumaya devam ediyorum! :)

Ayrıca sizden şöyle bir ricam var,bana beğendiğiniz tüm polisiye kitaplarını tavsiye edin,çünkü yaz kapıda ve yaz benim en iyi polisiye okuma zamanım! :)

Bana polisiye seriler tavsiye etmeyi unutmayın!Bloğuma üye olun ve yorum yazın ve yorumlarınızda lütfen polisiye seri tavsiyelerinizi belirtin!Sizi seviyorum.Hoşça kalın! :)
Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar