7.2.17

E-Girls Güncellemesi - SudannaYuzuYully - Oh Boy - Çıkış teklisi tepkilerim


ohboy.jpg

Herkese merhaba!

İkinci E-Girls güncellemesini yazıyorum.

Daha önce de dediğim gibi E-Girls ve alt grupları ilgili olan her hangi bir yazıyı 'E-Girls Güncellemesi' adı altında yazıyorum.Eğer E-Girls ve alt grupları hakkında bilginiz yoksa aşağıya tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz.

E-Girls ve alt grupları tanıtım yazım
İlk E-Girls Güncellemesi yazım için


Sabah okula gitmeden önce hiçbir şey yapmadan oturup İnstagram'a girerken gönderiyle karşılaştım.SudannaYuzuYully instagram'da yeni foto paylaşmıştı.Oh Boy yayımlanmış!


SudannaYuzuYully oh boy ile ilgili görsel sonucu

Hemen açıklıyorum.
SudannaYuzuYully geçen yılın sonlarında açıklanmış olan yeni E-Girls alt grubu.Ve çıkışları 2017 mart ayında olacaktı.Ve çıkış şarkıları yayımlandı.


SudannaYuzuYully oh boy ile ilgili görsel sonucu
Soldan sağa:Suda Anna,Yuzu ve Yurino

E-Girls Japonyanın 20 kişilik kız müzik grubudur.Japonyanın popüler çok üyeli erkek grubu Exile'ın kız versiyonu olarak yaratılmıştır.Avex trax ile çalışmaktadır.Grubun aynı zamanda Dream,Flower,Happiness,ShuuKaRen gibi bir çok alt grubu vardır.

SudannaYuzuYully de E-Girls alt gruplarından biri.Daha doğrusu en yenisi.Dediğim gibi,2017'nin mart ayında çıkış yapacak grubun ilk teklisi 'Oh Boy' yayımlandı.Sanırım dün yayımlandı ve ben bu sabah bayılarak izledim.


İlgili resim

Bu arada,SudannaYuzuYully üç E-Girls üyesinden oluşuyor.Grup aynı zamanda Happiness alt grubunun üyeleri olan Suda Anna ve Yurino ile E-Girls ve eski Rabbits üyesi Yuzu'dan oluşuyor.


SudannaYuzuYully suda anna ile ilgili görsel sonucu

Müzik videosunu izledim ve ben kalp krizi.Ben öldü.Ben gitti.

Çok güzeldi yaa...Böyle rengarenk,başarılı,eğlenceli,harika bir şeydi.

Hani sakız çiynerek söylenen o genç şarkıları vardır ya,enerji doludur,dans etme isteği uyandırır,öyle bir şarkı.Çok güzel anlattım şu an biliyorum ama eğer dinlerseniz daha iyi anlayacaksınız.

J-pop çok enerjik.Bu yüzden çok seviyorum.Enerji dolu,böyle dinleyince yerinizde duramayacağınız şarkıları var J-pop'un.

Müzik videosu ve şarkıyı nasıl anlatsam bilmiyorum şu an.Öncelikle grup Happiness'e inanılmaz benziyor.Benzemesi doğal çünkü iki Happiness üyesi var grupta.Aynı zamanda Happiness gibi enerjik olması da harika.Ama ne kadar benzese de SudannaYuzuYully'nin farklı bir atmosferi var gibi.

Happiness'in Ordinary Girls şarkısından bahsetmiştim.Tatlı,rengarenk,inanılmaz bir müzik videosu vardı ya,Oh Boy da onun gibi.Hatta daha renkli ve enerjik.


Happiness suda anna ile ilgili görsel sonucu
Ay gamzeli melek :)

Dans ya...Suda Anna yaa...Kareografi ya...
Bildiğiniz üyeler mv'de yerlerinde durmadılar.Dans ettiler sürekli.Harika bir şeydi ya.E-Girls ve alt gruplarını çok sevmemim sebeplerinden bir tanesi de harika danslar.Çok güzel dans ediyorlar.Kareografiler harika oluyor.
Üçü de harika dans ediyor bu arada.
Bu grupta favori üyem Suda Anna bu arada.

Şarkıda rap olması şaşırttı beni.Genelde J-pop şarkılarında rap olmaz(elbette olanlar da var,ben pek görmedim).Ama Oh Boy'da vardı ve harikaydı.Rap yapabiliyorlarmış,çok sevindim,harika olmuş.Bundan sonra daha fazla rap istiyorum.

Rengarenkti yaa!Klip bildiğin renklerden ibaret.

Suda Anna'nın saçlarına bayıldığımı söylemiş miydim?Rewind'da da harikaydı,şimdi de harika :)
Yurino çok tatlı değil mii? :)
Yuzu'ya E-Girls şarkılarında hiç dikkat etmediğimi fark ettim.Çok yetenekli,çok tatlı bir kız.Sanırım arkada kalan performer olması sebebi ile(E-Girls'te bütün üyeler şarkı söylemiyor,bir kısım üye şarkı söylüyor,kalanlar dans ediyorlar,ki onlara performer deniyor) onu çok fark etmedim.SudannaYuzuYully'de ise hepsi hem dans edip hem şarkı söylediği için hepsini eşit derecede farkedebiliyorum.

SudannaYuzuYully ile ilgili görsel sonucu

Ordinary Girls gibi Oh Boy'un da nakaratı akılda kalıyor.ShuuKaRen'in Universe şarkısını ilk dinlemeye başladığım zamanlardaki gibi olacağını tahmin edebiliyorum.Evde 'I dont need another one,Oh Boy' ya da 'What!Do You Like' diye diye dolaşacağımı tahmin edebiliyorum :D

Bu şarkıyı hiç j-pop dinlemeseniz bile dinleyin.Çünkü güzel şarkı.Rengarenk,enerjik bir şarkı.

SudannaYuzuYully'nin yolu açık olsun,ilk şarkılarına bayıldım!Bu arada,resmi çıkış,yani Oh Boy'un satış tarihi 1 mart.
Bu şarkıyı dinleyin,dinletin!
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
(Bu arada,yeni imzam nasıl? :) )
Oh Boy için
Oh Boy hakkında daha fazla bilgi için (Generasia)
SudannaYuzuYully hakkında daha fazla yazı için (Generasia)
Logo Design by FlamingText.com

2 yorum:

  1. bu alt grup olayları benim çok kafamı karıştıyor ya :D
    klip ne kadar da renkliydi yaa , bir de hoplayıp zıplıyorlar ne enerji ama :D bir de sende yazmışsın rap olayını ben de dedim acaba bana mı öyle geldi diye , rap pek görmedim jpop da , şaşırdım ama güzel olmuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alt gruplar bazen benim de kafamı çorba edebiliyor,kim hangi grupta,hangi grup hangi grupla kardeş falan ama aynı zamanda eğlenceli bir olay.
      Enerjileri var gerçekten :) Sonlarda biraz rap vardı,ama az.J-pop'da az rastlanır bir durum bence,çok güzel olmuş bence de :)

      Sil

Okuduğum bloglar