17.2.17

Yazı beklerken


yaz tumblr ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!

Bu aralar havalar çok soğuk değil mi?Ben donuyorum bu aralar.Eğer Azerbaycanda lahanaya benzeyen koyu pembe montlu bir kız görürseniz,bu büyük ihtimalle benimdir.Yine hastalandım ve bu aralar gerçekten donuyorum.

Yeni yayımlanan bu tatlış Fudanjuku fotosunu da buraya bırakıyorum :)
Çok ponçik değil mi yaa!Yerim sizi!Bu kadar tatlı olmayın! ^_^
Bu arada soldan sağa üyeler:Leo,Light,Uramasa,Kojiro,Kensui,Kouki

Yazın artık gelmesini dileyenin sadece ben olmadığımı umuyorum.Siz de artık yaz gelsin,havalar artık şöyle bir ısınsın istemiyor musunuz?Bu kış çok soğuk geçti sanki.Artık yaz gelsin.Siz de yaz gelsin istiyor musunuz?Yorumlarınızı bekliyorum.
Bir yandan da şubatın hiç bitmemesini,martın asla gelmemesini istiyorum.Fudanjuku üyeleri Kojiro ve Uramasa 17 martta ayrılacaklar.

Bir de soğukta evde sıcağın hemen kenarında oturup Spring Day ve Akashi Soulmate'i dinliyorum ya.Dur aklıma geldiler gidip açıyorum.

Blogda kitap yazıları çok azaldı ya,kızıyorum kendime.Fakat yazmak için önce okumakta olduğum bitemeyen kitabı bitirmem lazım.Bu aralar bir türlü okuyup bitiremediğim bir kitap,Cadıların Keşfi.Bitsin,koşa koşa uzaklaşacağım seriden.Güzel bir kitap,güzel bir seri,çok da sevdim ama çok yavaş ilerliyor ve çoook uzun bana göre.Bu yüzden şimdilik sonraya kalsın istiyorum o seri.Yani Cadıların Keşfi'ni bir an önce bitirip,yazısını yazmam,sonra daha başka kitaplara geçmem ve bitirdikçe onları yazarak blogda yeniden kitap yazılarını devam ettirmem gerek.Beyninizi yakmadım umarım.

Ne hakkında yazayım?Önerileriniz varsa hemen alayım.Bu aralar hafif konu darlığı çekiyorum.

Bu hafta çok çabuk geçti yaa.Nasıl bitti anlamadım.Bir de hastayım ya,okul da bir yandan.Kar çok güzeldi ama bitse artık,bir daha yağmasa çok güzel olur.

Bu da yaz özlemi çekerken geçen haftam olarak burada böyle dursun.İçimden geldi yazayım dedim.

Kalın sağlıcakla!
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar