17.9.17

Bir Küçük Elif Meselesi Etkinliği



Bunu duyurmazsam içimde kalır,uyuyamam.

Bir Küçük Elif Meselesi etkinlik yapıyor ey apartman ahalisi!Duyan duymayana duyursun,bayanlar baylar merdivenden kayanlar 20'den önce 20 için hazır mısınız?

Sevgili Elif abla yazısına her günü son günmüş gibi tutku ile yaşamanın önemini anlatarak başladı ve bizlere yep yeni harika bir etkinlik yaptığı söyledi.2020'e kadar kendimize bir yapacaklar listesi hazırlıyoruz,ve 2020'de İstanbul'da kendisinin hazırlayacağı buluşma ile katılanlar ne yapmış kontrol ediliyor.

Ayrıntılar ve yazısı için sizi Bir Küçük Elif Meselesi'ne yolluyorum,çünkü her şey benim dediklerimle sınırlı değil,gidin de orjinalini okuyun hadi hadi.

Ben katılmayı düşünüyorum,cesur hissediyorum çünkü :D Ama gerçekten çok faydalı ve ilginç değil mi?Bence herkes katılmalı.
Sadece listeyi hazırlamak biraz zor olacak,çünkü aklımda 20 gibi bir sayıya yetemeyecek kadar çok şey var ve ben hepsini yapacağımı düşünüyorsam yapabileceğim şeyler seçmeliyim değil mi?
O zaman hazırladığım zaman göreceğiz.
Gidin ve etkinliğe bir bakın.
Bir Küçük Elif Meselesi - 20'den önce 20
Logo Design by FlamingText.com

Okula Alışmak


school tumblr ile ilgili görsel sonucu

Selam dünya ben Menolly!

Of be sonunda yazabiliyorum yeni bir yazı.Bilgisayarım açtığımdan beri birikmiş yazıları okuyorum,şimdi ablalarımın abilerimin yazılarını okumadan da başlanılmaz ki.Hiçbir şeyden haberim yoktu,şimdi okudum yorum yazdım rahatladım :D

Okuduğum bloglar